Les temperatures màximes baixen aquest dissabte

El cel presentarà intervals nuvolosos al matí i evolucionarà cap a poc nuvolós o clar a partir del migdia
13 juliol 2019 10:38h
Tot i que les mínimes es mantenen amb pocs canvis, els termòmetres no arribaran a temperatures tan elevades com en els dies anteriors. Imatge d'arxiu. / EFE

VALÈNCIA. La jornada d'aquest dissabte comença amb cels amb intervals nuvolosos al matí, que tendiran a poc nuvolosos o clars a partir del migdia. Pel que fa a les temperatures màximes, experimentaran un descens, segons la predicció de l'Aemet.

Tot i que les mínimes es mantenen amb pocs canvis, els termòmetres no arribaran a temperatures tan elevades com les dels dies anteriors. Es tracta d'un canvi perceptible en les capitals de les demarcacions, ja que València no preveu superar els 30 graus i Alacant tindrà una màxima de 31 graus i Castelló, de 32. La mínima se situarà entre els 23 i 24 graus.

El descens de temperatures serà més intens a la demarcació de València. Els termòmetres oscil·laran entre els 31 i 23 graus a Gandia, entre els 34 i 19 a Requena i entre els 37 i 20 a Ontinyent. A la resta del territori les temperatures màximes seran de 31 i 33 graus.

Així mateix, bufarà un vent variable fluix que tendirà a est i sud-est, amb intervals d'est moderat a València, segons les mateixes fonts.

next