La línia 25 de bus de València pararà al Perelló a partir d'aquest divendres

L'anunci de l'EMT dona resposta a la reivindicació del veïnat de l'entitat local menor i de la zona marítima de Sueca
14 març 2019 17:40h
El trajecte no modifica el seu recorregut habitual i només realitzarà parades a partir d'ara on abans no podia. / EMT VALÈNCIA

VALÈNCIA. La línia 25 de l'Empresa Municipal de Transports (EMT) de València tindrà parada al Perelló des d'aquest divendres, 15 de març. Segons informa l'Ajuntament de Sueca en una nota, després de tres anys i mig esperant una autorització per part de l'Administració autonòmica, aquest dimecres l'EMT va rebre un informe per part de la Generalitat que certifica la inexistència de duplicitat de competències de transport al Perelló i autoritza l'empresa municipal a operar també en la zona. 

Amb aquest informe, la direcció de l'EMT ha comunicat que començarà a donar servei aquest mateix divendres en aquesta entitat local menor del terme municipal de Sueca (la Ribera Baixa). L'anunci respon a la reivindicació del veïnat del Perelló i de la zona marítima de Sueca, que reclamaven una millor connexió amb la ciutat de València i que proposaven aquesta mesura, "que s'entenia la més lògica".

Aquesta línia no modifica el seu recorregut, atés que l'itinerari ja incloïa un canvi de sentit que obligava el vehicle a entrar al Perelló però sense detindre's en l'entitat local menor. Així, en cap cas el trajecte modifica el seu recorregut habitual, sinó que només realitzarà parades a partir d'ara on abans no podia.

Aquest dijous al matí s'ha instal·lat ja el suport informatiu per a senyalitzar la parada i aquest divendres els autobusos de la línia 25 ja pararan a la carretera de Sueca, al punt habitual establit com a parada d'autobusos, a pocs metres del càmping i del supermercat del Perelló.

El desembarcament de l'EMT València al Perelló es produeix després que la companyia que presideix Giuseppe Grezzi rebera una autorització per part de l'Administració autonòmica, per la qual cosa els autobusos ja poden arribar al Perelló.

"Hem treballat sense descans des del primer moment perquè ens donaren una solució, que, com podem comprovar, ara era més fàcil que les traves inexplicables", ha manifestat el també regidor de Mobilitat Sostenible de València per a destacar "el dret dels usuaris a tindre un servei en condicions". "Hui és un dia de celebració", ha remarcat Grezzi.

next