Llibertat amb càrrecs per al propietari d'un ciber de Dénia que va realitzar tocaments a un menor

L'home va ser denunciat per abusos sexuals en altres dues ocasions
21 març 2019 13:07h
Els fets van ocórrer diumenge passat a la vesprada en un local situat al carrer Cartagena de Dénia. / EFE

ALACANT. L'amo d'un local d'ordinadors amb accés a Internet (un cibercafé) de Dénia (la Marina Alta), de 42 anys, ha quedat en llibertat amb càrrecs per, presumptament, cometre tocaments de tipus sexual a un menor de 13 anys que estava assegut en un dels terminals amb un joc.

A aquest home detingut per un suposat delicte d'abús sexual li consta un arrest previ per fets similars del 2017, mentre que el passat dimecres, dia 20 de març, un altre menor de 15 anys va presentar una altra denúncia semblant. Segons han revelat aquest dijous a EFE fonts de la investigació, els fets van ocórrer diumenge passat a la vesprada en un local situat al carrer Cartagena de Dénia, on, segons el testimoniatge del menor, va rebre tocaments per part de l'amo del local, un veí de la localitat.

El xic va telefonar al 091 i va explicar als agents de la Policia Nacional que es trobava assegut jugant en un dels ordinadors quan el propietari va ocupar una cadira al seu costat dret i va començar a acariciar-li totes dues cames per davall dels pantalons curts fins a arribar al seu engonal, encara que va afegir que no va arribar a la seua zona genital perquè ell li ho va impedir en diverses ocasions.

A l'arribada dels policies al local, el denunciat va relatar que no recordava haver tocat el menor encara que sí que va comentar que és "molt afectuós", alhora que mostrava una actitud "fugissera", en voler entrar al local en reiterades ocasions.

Les mateixes fonts han assenyalat que el menor va ser traslladat fins a la comissaria per a la seua protecció fins a l'arribada dels pares, que van ser avisats encara que en eixe moment es trobaven a València.

L'home va ser traslladat a les dependències policials, on es va acollir al seu dret a no prestar declaració fins que va ser posat a disposició judicial i va quedar en llibertat amb càrrecs.

next