El llibre de Lucas Marco sobre la policia franquista se situa en el número 1 de vendes del Magnànim

'La música popular', de Vicent Torrent, i 'Poesia completa, 1971-2018', de Josep Piera, ocupen el segon i el tercer lloc del pòdium del primer semestre del 2019
26 juliol 2019 13:24h
Dels deu exemplars més venuts pel Magnànim, set estan escrits en valencià i tres, en castellà. / DLV

VALÈNCIA. El treball d'investigació Simplemente es profesionalidad. Historias de la Brigada Político Social de València, del periodista Lucas Marco, és el llibre de la Institució Alfons el Magnànim-Centre Valencià d'Estudis i d'Investigació més venut del primer semestre de l'any. A aquest treball sobre la policia política del franquisme el segueixen en el pòdium la nova edició de La música popular, de Vicent Torrent, i la Poesia completa, 1971-2018, de Josep Piera. Dels deu exemplars més venuts, set estan escrits en valencià i tres, en castellà.

Segons informa l'entitat, si es comparen les dades del primer semestre de cada any, les vendes han pujat un 241%, la qual cosa significa triplicar i quadruplicar les xifres inicials, valoren des de la Diputació.

La vicepresidenta de la corporació provincial i diputada responsable del Magnànim, Maria Josep Amigó, ha mostrat la seua satisfacció davant aquests resultats i ha considerat la institució com un "referent", ja que "cal afegir que les liquidacions del primer semestre d'enguany afirmen un augment respecte al 2018 d'un 9% en llibres i d'un 19% en vendes".

next