La segona edició de 'València canvia pel clima!' se celebrarà el 23 de juny al Jardí del Túria

La festa del clima i l'energia sostenible comptarà amb demostracions, microponències, tallers, diàlegs, activitats familiars i infantils i degustacions gastronòmiques
5 juny 2019 18:34h
La cita serà el diumenge 23 de juny al Jardí del Túria, entre el pont de les Flors i el pont de l'Exposició, amb horari ininterromput de 10.00h a 15.00h. / SENTO

VALÈNCIA. Aquest dimecres, coincidint amb la celebració del Dia Mundial del Medi Ambient, s'ha donat a conéixer la segona edició de 'València canvia pel clima!'. La cita serà el diumenge 23 de juny al Jardí del Túria, entre el pont de les Flors i el pont de l'Exposició, amb horari ininterromput de 10.00h a 15.00h.

Amb el lema 'La nostra llum, la nostra energia', enguany s'aposta per aconseguir un nou model de ciutat, més humana i actual, adaptada davant l'escenari de canvi climàtic. A més, aquestes expressions tenen l'objectiu de conscienciar sobre la importància de les renovables i l'autoconsum en la reducció de les emissions de gasos amb efecte d'hivernacle.

Diverses entitats, moviments socials, ONG, administracions públiques, instituts universitaris, instituts d'investigació i empreses del sector privat s'aplegaran en aquest esdeveniment i treballaran unides "per a mostrar a la ciutadania que una nova forma d'energia i de consum és possible", segons recull un comunicat de la Fundació València Clima i Energia. A més, entitats locals, estatals i internacionals donaran a conéixer els seus projectes a favor de les fonts d'energia renovables, l'autosuficiència energètica i la lluita contra el canvi climàtic.

La festa del clima i l'energia sostenible comptarà amb demostracions, microponències, tallers, diàlegs, activitats familiars i infantils i degustacions gastronòmiques entre moltes altres propostes. Pel que fa a la temàtica, es parlarà de noves formes d'energia, d'autoconsum, de cooperatives de productes respectuosos amb el medi ambient, de protecció d'espècies autòctones, d'activitats agrícoles i ramaderes ambientalment amigables i de reciclatge.

L'activitat la promouen la Delegació d'Energies Renovables i Canvi Climàtic de l'Ajuntament de València, Las Naves i la Fundació València Clima i Energia. Des de l'organització, agraeixen a tots els participants i col·laboradors la seua implicació "per a fer possible que la festa del clima i l'energia sostenible siga un èxit".

next