Localitzada la menor de Massamagrell desapareguda des de divendres

La jove havia marxat de manera voluntària i ja es troba junt amb la seua família
9 octubre 2019 07:52h
Nerea Ruiz Gabarrón, de 16 anys, va ser vista per última vegada el passat divendres al voltant de les 12.30 hores a l'estació de metro de Foios.

VALÈNCIA. La jove Nerea Ruiz Gabarrón ja es troba junt amb la seua família després de passar quatre dies en parador desconegut. Segons informa l'Ajuntament de Massamagrell (l'Horta Nord), la menor de 16 anys va tornar aquest dimarts a la nit a casa després que la família denunciara la seua desaparició.

Policia, Guàrdia Civil, Protecció Civil i altres cossos de seguretat de l'Estat buscaven des del passat dilluns la menor natural de Massamagrell. La família va denunciar que l'última vegada que van tindre notícia de la menor va ser el passat divendres 4 d'octubre al voltant de les 12.30 hores, quan va ser vista a l'estació de metro de Foios.

La mateixa família comptava amb el fet que la desaparició no fora forçosa, sinó voluntària. De fet, la mare va assenyalar als investigadors que Nerea podria haver marxat a Madrid amb una amiga.

agermana't

Necessitem la teua ajuda per a fer econòmicament viable Diari La Veu. Si vols continuar informant-te en valencià, agermana't ara!

next