Localitzats en una carretera de Nules els gegants Salvador i Teresa robats al Vendrell

L'Ajuntament confirma que les figures no han patit cap dany i anuncia que els donaran la benvinguda amb una festa aquest cap de setmana
23 agost 2019 12:58h
Els dos 'gegants' estaven en una nau del Vendrell quan van ser furtats. / AJUNTAMENT EL VENDRELL

CASTELLÓ DE LA PLANA. La Guàrdia Civil ha localitzat en una carretera que uneix les poblacions de Nules i Moncofa (la Plana Baixa) el remolc amb la parella de gegants robada al Vendrell (el Baix Penedès), ha informat aquest divendres l'Ajuntament en un comunicat.

El remolc amb els gegants –que daten del 1930– ha sigut localitzat per una patrulla en una carretera secundària entre Nules i Moncofa i s'ha posat en contacte amb el consistori del Vendrell per a notificar la troballa.

L'Ajuntament ha afirmat que els gegants Salvador i Teresa es troben "en bon estat" i es preveu que aquest cap de setmana se'ls faça una benvinguda en el consistori.

El consistori ha agraït la implicació de les entitats i particulars en la crida del municipi per a recuperar els gegants i ha felicitat els cossos policials.

Els gegants havien sigut sostrets el passat cap de setmana en un remolc de més de 5 metres amb dibuixos dels gegants i cabuts de la població que estava en una nau municipal del Vendrell.

next