Localitzen la dona i el seu bebé desapareguts a Torrevella en bon estat

Els investigadors plantejaven com a principal hipòtesi que la desapareguda haguera pres un avió voluntàriament a un altre país des de l'aeroport d'Alacant-Elx
23 novembre 2019 12:03h
La dona ha sigut localitzada aquest dissabte. / GC

VALÈNCIA. El dispositiu de cerca de la dona de 23 anys i el seu bebé d'onze mesos desapareguts ahir a Torrevella (el Baix Segura) ha estat desactivat després que tots dos hagen sigut  localitzats en bon estat.

Fonts de l'operatiu han informat que la Guàrdia Civil ha verificat el parador d'aquesta dona, que comptava amb un seguiment del servei de protecció a les víctimes de violència masclista, encara que no s'han oferit més detalls.

Des de feia unes hores, els investigadors plantejaven com a principal hipòtesi que la desapareguda i el seu bebé, tots dos d'origen polonés, hagueren pres un avió voluntàriament a un altre país des de l'aeroport d'Alacant-Elx.

La dona, Karolina Zelaznowska, és beneficiària del Servei Telefònic d'Atenció i Protecció per a les Víctimes de Violència de Gènere (Atenpro), gestionat per la Creu Roja. La Generalitat, a petició de la Guàrdia Civil, havia difós a primera hora de hui la seua foto i del bebé en el seu compte de Twitter després que els pares de la desapareguda denunciaren ahir a les 20.30 hores que es trobava en parador ignorat.

AGERMANA'T

Necessitem la teua ajuda per a fer econòmicament viable Diari La Veu. Si vols continuar informant-te en valencià, agermana't ara!

next