L'Oceanogràfic suma un milió de visitants en temps rècord

L'aquari de València bat un nou registre en comptabilitzar 14.274 visites en un sol dia
21 agost 2019 18:58h
En els més de 25 anys d'existència, l'Oceanogràfic suma més de 21 milions de visites. / OCEANOGRÀFIC

VALÈNCIA. L'Oceanogràfic de València va aconseguir en un temps rècord el milió de visitants anual el passat 11 d'agost, deu dies abans que el 2018, any en què es va registrar una altra marca històrica d'1,5 milions en tot l'any.

Segons expliquen des de l'aquari valencià, el recinte ha arribat al milió de visitants l'any en curs, malgrat que no computa el dia que va haver de tancar per seguretat després de l'incendi el passat 9 de juliol de l'entrada de la zona de Taurons.

Així mateix, el passat dia 20 d'agost es va aconseguir el rècord històric d'assistència en un sol dia en temporada d'estiu: 14.274 persones.

Més  visites internacionals

Des de principi d'any, l'Oceanogràfic, que forma part de la Ciutat de les Arts i les Ciències, i va ser inaugurat el febrer del 2003, ja suma 21,5 milions de visites, i ha experimentat un notable creixement de visites de turistes estrangers –el 45% del total–. El rànquing de països de procedència el lidera Itàlia, França, Alemanya i el Regne Unit, si bé són Bèlgica i Holanda els que continuen pujant més notablement.

El públic espanyol representa un 33% del total amb majoria de Madrid, Catalunya i Andalusia. El públic local representa el 22% del total de les visites.

next