Love of Lesbian s'uneix al cartell de la segona edició del Mediterránea Festival a Tavernes de la Valldigna

L'esdeveniment musical se celebra els dies 23 i 24 d'agost i també hi actuaran artistes i grups com Second, Sidecars, Alfred García i Varry Brava
15 maig 2019 19:29h
La platja de Tavernes es convertirà aquest agost en "l'epicentre de la millor música indie, pop i rock nacional". / LOVE OF LESBIAN, EUROPA PRESS

VALÈNCIA. Love of Lesbian se suma al cartell de la segona edició del Mediterránea Festival de Tavernes de la Valldigna (la Safor), que se celebrarà els dies 23 i 24 d'agost.

La nova confirmació s'uneix als artistes ja confirmats, això és, a Sidecars, Alfred García, Second, Full, SFDK, Juanito Makandé, Varry Brava, Despistaos, Luc Loren, Pol 3.14, Ñekü i Julieta 2, i a més de moltes sessions de DJ, ha informat l'organització en un comunicat.

La platja de Tavernes es convertirà en "l'epicentre de la millor música indie, pop i rock nacional" i es podrà gaudir de dos escenaris principals en els quals "s'aniran alternant els diferents concerts de manera continuada, i una gran carpa per a DJ, tot això en dues grans parcel·les condicionades amb gespa natural i a només 100 metres de la platja".

També es podrà gaudir d'una zona d'acampada situada al costat del recinte de concerts, amb accés directe i amb capacitat per a 5.000 persones, així com de les diferents propostes d'allotjament i turisme que ja ofereix la platja de Tavernes de la Valldigna.

next