El Low llança el cartell per dies: The Vaccines tancarà el festival diumenge

Divendres actuaran Foals i Bastille a Benidorm i dissabte serà el torn de New Order
23 abril 2019 18:10h
El festival posa a la venda aquest dimecres mil entrades de dia des de 38 euros. Imatge d'arxiu. / LOW FESTIVAL

ALACANT. El Low Festival de Benidorm (la Marina Baixa) ha revelat aquest dimarts el seu cartell per dies per a l'edició del 2019, del 26 al 28 de juliol, amb Foals i Bastille en l'arrencada de divendres, New Order per a dissabte i Vetusta Morla i The Vaccines per al comiat de diumenge.

A l'espera de les últimes confirmacions durant les pròximes setmanes, el festival posa a la venda aquest dimecres, 24 d'abril, mil entrades de dia des de 38 euros. En la seua onzena edició, el Low tornarà a obrir les seues portes en tres mesos, amb la previsió d'acollir vora 25.000 persones diàries en la icònica ciutat de Benidorm, avança l'organització en un comunicat.

Serà el 26, 27 i 28 de juliol a la Ciutat Esportiva Guillermo Amor, de la mà d'una programació "única" amb alguns dels noms imprescindibles de l'indie-rock estatal i internacional –Foals, Bastille, Vetusta Morla o The Vaccines–, però també alguns dels millors espectacles del pop i l'electrònica de la mà de New Order, Cut Copy, Fischerspooner o Fangoria.

Fins al moment, el certamen ha anunciat 44 dels més de 60 artistes que oferiran tres dies i 36 hores de música en directe. El divendres 26 estarà encapçalat per Foals, amb el seu últim àlbum, i Bastille, un dels directes més espectaculars del panorama internacional.

Com a plat fort, el dissabte 27 serà el torn d'una de les bandes més importants de l'escena britànica dels últims 40 anys: New Order. Junt amb ells, Cut Copy i Rinôçérôse inundaran Benidorm amb la seua música. Vetusta Morla, The Vaccines i MØ seran els protagonistes de la jornada de tancament, la del diumenge 28.

El cartell es tancarà en les pròximes setmanes amb artistes de diversos gèneres: indie, pop, rock, electrònica, trap, rock de garatge i fins i tot cúmbia. Tots desfilaran pel recinte de la capital dels gratacels.

Aquest dimecres a les deu del matí es posarà a la venda un lot únic d'entrades de dia per al Low Festival 2019. Hi haurà 1.000 tiquets per a cada dia, amb un preu que partirà dels 38 euros.

Programació per dies

En concret, el divendres 26 pujaran a l'escenari Foals, Bastille, Ladytron, Fischerspooner, Dorian, Zahara, Mucho, The New Raemon, Airag, Mourn, Texxcoco, Camellos i Los Invaders.

Un dia després serà el torn de New Order, Cut Copy, Viva Suecia, Rinôçérôse, Second, Chancha Vía Circuito, Branko, Mattiel, White Fang, Full, The Limboos, Vera Green, Monterrosa i The Seafood Special.

Com a colofó, el diumenge 28 vindrà de la mà de Vetusta Morla, The Vaccines, MØ, Fangoria, La Casa Azul, Rex The Dog, Varry Brava, Carolina Durante, Nunatak, Mastodonte, Cariño, La Zowi, Cupido, Adriana Proenza, Yo Diablo i Flash Show Djs.

next