Luis Fonsi i Aitana actuaran als Concerts de Vivers

El cantant porto-riqueny arribarà a València el 9 de juliol i la cantant catalana, el dia 23 del mateix mes
27 març 2019 12:57h
Les entrades per al concert de Luis Fonsi ja estan disponibles a la web del Concert de Vivers. / YOUTUBE

VALÈNCIA. Luis Fonsi i Aitana seran els artistes que completaran la programació dels Concerts de Vivers de l'edició d'enguany de la Gran Fira de València, de manera que es conforma un calendari de 18 concerts amb més d'una trentena d'artistes.

Fonsi arribarà a València el pròxim 9 de juliol, en plena gira Vida World Tour, mentre que el públic podrà disfrutar de la primera gira d'Aitana el dia 23 de juliol.

El regidor de Cultura Festiva de l'Ajuntament de València, Pere Fuset, ha destacat la gran diversitat del cartell definitiu dels concerts d'enguany, amb una gran combinació d'artistes locals, estatals i internacionals per a poder arribar a la major quantitat de públics diferents i superar les xifres històriques d'assistència dels darrers anys. "N'hi ha oferta per a totes i tots, amb la meitat del cartell conformat per dones –molt per damunt de la mitjana estatal amb entre un 10 i un 15 per cent de dones als cartells–, i amb preus assequibles que permetran veure per un màxim de 30 euros la majoria dels concerts", ha explicat en referència a vora el 70% dels espectacles i en comparació amb els preus que cal pagar per disfrutar amb els mateixos artistes internacionals en altres festivals.

Luis Fonsi torna a aquest any a l'estat espanyol amb la seua gira Vida World Tour, amb grans èxits com Despacito, No me doy por vencido, Calypso o Imposible. Per la seua banda, Aitana arribarà a València amb la seua primera gira en solitari des que deixara l'acadèmia d'Operación Triunfo en la seua novena temporada. 

Aquests dos concerts se sumen als ja anunciats prèviament, que començaran el dia 30 de juny amb David Bisbal, a qui seguiran Loreena McKennit, Ana Belén, Kiko Veneno, Bebe, Xavi Sarrià, Miss Bolívia, Amparanoia, Tremenda Jauría, Ses, Tesa, Poder Bimenstrual Dj, Echo & The Bunnymen, Júlia, Green Valley, The Danse Crashers, Jamaleònics, Leiva, Luz Casal, Morgan, Andrés Calamaro, Ketama, Dulce Pontes,Alfred García, Els Jóvens, Tardor, Iseo & Dodosound with The Mousehunters, Auxili, Roba Estesa, Crystal Fighters, La Casa Azul i Xoel López.

Les entrades dels dos nous concerts es podran adquirir també a través del web de Concerts de Vivers. Per a l'actuació de Fonsi, ja estan disponibles i, per a la d'Aitana, eixiran a la venda en uns dies. 

next