Madrid Central segueix en vigor després que un jutge haja paralitzat la suspensió de multes 

El jutjat admet el recurs presentat per Ecologistes en Acció, Greenpeace i la Plataforma en Defensa de Madrid Central contra la moratòria de les sancions acordada per la Junta de Govern municipal
5 juliol 2019 18:08h
El fet d'admetre a tràmit el recurs suposa la paralització de la suspensió de les sancions per accedir al centre sense autorització i, per tant, deixa sense efecte l'acord de la Junta de Govern madrilenya del passat 27 de juny. / EDUARDO PARRA, EUROPA PRESS

VALÈNCIA. "Madrid Central seguirà en vigor tal com ho estava el 30 de juny". Aquest és el missatge difós aquesta vesprada per Ecologistes en Acció, després que el magistrat del jutjat d'instrucció número 24 de Madrid haja admés un recurs presentat aquest divendres al matí per aquesta confederació, Greenpeace i la Plataforma en Defensa de Madrid Central.

En aquest recurs se sol·licitava la suspensió cautelar de la moratòria a les multes per accessos indeguts a Madrid Central. El fet d'admetre'l a tràmit suposa la paralització de la suspensió de les sancions per accedir al centre sense autorització i, per tant, deixa sense efecte l'acord de la Junta de Govern madrilenya del passat 27 de juny.

Ecologistes en Acció donarà més detalls sobre aquesta interlocutòria en una roda de premsa "urgent" convocada a les 19.30h en la seu de la confederació ecologista a Madrid.

next