'El matí À Punt' desapareix definitivament de la graella

La televisió pública no renovarà el magazín conduït per Clara Castelló
22 juny 2019 12:44h
El programa conduït per Clara Castelló no tornarà a tindre lloc en la graella televisiva al setembre./ DANIEL GARCÍA-SALA

VALÈNCIA. No hi haurà nova temporada del magazín El matí À Punt. La pausa anunciada a partir del 28 de juny no seran unes simples vacances, sinó que es converteix ja en un comiat definitiu. Així doncs, el programa conduït per Clara Castelló no tornarà a tindre lloc en la graella televisiva al setembre.

Els motius per a prendre aquesta decisió són econòmics, segons se'ls ha comunicat des de la Direcció de Programes de l'ens públic als responsables de les productores. És a dir, no hi ha pressupost suficient per a mantindre la programació actual en la radiotelevisió valenciana. Així, els ajustats comptes –tal com ja va alertar la directora Empar Marco– obligaran a 'retallar' algunes iniciatives ja posades en marxa. És el cas, també, dels informatius del matí presentats per Marta Ventura, que es van acomiadar –temporalment però sense data de retorn– el 31 de maig.

Tot i que la cadena suprimeix el magazín matinal, sí que manté el de la vesprada, À Punt Directe. L'espai conduït per Carolina Ferre continuarà emetent-se però amb canvis substancials. De fet, aquest estiu no comptarà amb la presència de la presentadora. A més, es tractarà d'una versió reduïda –és a dir, durarà menys temps i, per tant, serà més econòmica– i especialment dedicada a les festes dels pobles valencians i a temes de societat. Al setembre continuarà; això sí, amb nous ajusts pressupostaris.

La graella de la televisió d'À Punt es nodrirà aquests mesos de programes d'entreteniment com Favorits, Trau la llengua, Valencians al món i Cartes en joc, que s'han estrenat durant les últimes setmanes. Destaca, no obstant això, la reposició de L'Alqueria Blanca i d'Atrapa'm si pots. També es recuperaran 'clàssics' de Canal 9 com ara Check-in Hotel, Senyor Retor i Da Capo

next