Maria Jarga, nova coordinadora general de Lambda

El col·lectiu LGTB+ per la diversitat sexual, de gènere i familiar renova els seus òrgans de gestió
8 novembre 2019 19:30h
Lambda ha renovat el seu òrgan de gestió. / LAMBDA

VALÈNCIA (EP). Maria Jarga serà la nova coordinadora general del col·lectiu LGTB+ per la diversitat sexual, de gènere i familiar Lambda després d'imposar-se aquest dijous en una votació en l'assemblea general ordinària que també va aprovar el nou òrgan de gestió de l'entitat.

Després de la dimissió d'Àlec Casanova com a coordinador general el mes de juliol i uns mesos de treball per part del col·lectiu, les persones sòcies de Lambda van votar "per unanimitat el nou equip directiu", ha assenyalat l'entitat en un comunicat.

L'assemblea "va agrair i va fer valdre el treball i la dedicació d'Àlec Casanova al capdavant de l'entitat i el seu activisme trans, de llarga trajectòria, tant en Lambda com en l'àmbit estatal".

L'elecció de Maria Jarga suposa que, per primera vegada en Lambda, una persona bisexual estarà al capdavant de la direcció d'una entitat que porta més de 33 anys liderant la lluita pels drets de les persones LGTB+ a València. I serà, novament, una dona qui torne a encapçalar l'entitat.

Maria Jarga va ratificar el seu compromís amb l'entitat, va agrair el seu nomenament i va comentar que "s'inicia una etapa de reestructuració i evolució en el col·lectiu amb noves i renovades línies de treball. Lambda afronta una oportunitat de canvi i reestructuració, d'evolució i d'adaptació a les necessitats i a la realitat social actual del col·lectiu LGTB+".

Jarga estarà acompanyada en la nova direcció pel secretari d'Organització, Cristian Ramón; per la secretària, Mari Carmen Marina; per la tresorera, Menchu Ramírez; per la vocal de voluntariat, Ana López, i pels vocals Fran Fernández, Alan Marín i Julià Karles Lahiguera.

AGERMANA'T

Necessitem la teua ajuda per a fer econòmicament viable Diari La Veu. Si vols continuar informant-te en valencià, agermana't ara!

next