María José Català fa una crida al vot útil de la dreta i demana concentrar-lo en el PP 

La candidata popular a l'Alcaldia de València recorda que el fraccionament dels votants conservadors en el 28A "va ser nefast"
24 maig 2019 23:33h
Català demana el vot per a "continuar creixent" i assegura que no fallarà a qui confie en ella. / PPCV

VALÈNCIA. La candidata del PP a l'Alcaldia de València, María José Català, ha demanat concentrar el vot de centredreta en els populars per a "continuar creixent i per a fer una segona gran transformació". "Perquè Joan Ribó no siga alcalde, jo he de ser alcaldessa", ha advertit.

Així s'ha pronunciat la candidata en declaracions als mitjans de comunicació durant una visita al Mercat Central de València,"lloc on tradicionalment el PP acaba la campanya", ha explicat Català.

"Demane a tots que confien en mi. No els fallaré i estic segura que estaran molt orgullosos de la seua ciutat i de la seua alcaldessa", ha assenyalat Català, que s'ha mostrat "convençuda" que el PP serà el partit més votat de centredreta. En aquest sentit, ha apuntat que el 28A es "va demostrar que el fraccionament del vot" va ser nefast per als interessos dels qui creuen "en una Espanya de llibertats, reformista, liberal i clara".

Així mateix, ha fet una crida perquè "ningú es quede a casa", perquè "les mans en què deixen l'ajuntament i la ciutat són les mans en què estarà el futur de tots els valencians".

next