Maria José Català portarà la senyera en la processó cívica del 9 d'Octubre 

La decisió que la regidora del PP siga l'encarregada de dur la bandera s'ha pres aquest dimarts en la Junta de Portaveus
24 setembre 2019 12:28h
És la primera vegada des que Joan Ribó és alcalde de la ciutat de València que una regidora del PP porta la bandera. / DLV

VALÈNCIA. La portaveu del Partit Popular a l'Ajuntament de València, Maria José Català, serà l'encarregada de portar la senyera en la processó cívica de la festivitat del 9 d'Octubre. 

És la primera vegada des que Joan Ribó és alcalde de la ciutat de València que una regidora del PP porta la bandera. De fet, els populars havien demanat que el seu grup fora l'encarregat d'ondejar la senyera després de sis anys sense poder fer-ho. De fet, l'últim regidor del PP que la va portar va ser Cirstóbal Grau en el 2013.  

Aquesta decisió ha sigut oficialitzada en la Junta de Portaveus que ha tingut lloc aquest dimarts. Català s'ha mostrat molt satisfeta després de conéixer la designació i ha assenyalat que és "un honor"  poder portar la senyera i poder celebrar "un dia tan important per a als valencians".

next