Català proposa ajudes de 180 euros al mes per a emprenedors que s'instal·len en un 'coworking'

La candidata del PP a l'Alcaldia de València promet reformular Las Naves si és alcaldessa
22 maig 2019 19:27h
Català assegura que València pot convertir-se "en un gran laboratori urbà d'innovació. / EUROPA PRESS

VALÈNCIA. La candidata del PPCV a l'Alcaldia de l'Ajuntament de València en les pròximes eleccions municipals del 26 de maig, María José Català, ha proposat obrir una línia d'ajudes de 500.000 euros per a emprenedors i innovadors que s'instal·len en espais coworking per a convertir València "en un biopolo per a recuperar i atraure la innovació i el talent a la nostra ciutat".

Aquestes ajudes "arribarien a uns 230 emprenedors amb una aportació de 180 euros al mes perquè puguen instal·lar-se en un coworking", ha explicat Català. D'altra banda, ha indicat que vol "reformular" els projectes de Las Naves i La Harinera, "que han estat paralitzats aquests quatre anys, amb l'objectiu de convertir-los en els espais de referència per als emprenedors i innovadors, amb el suport de la Marina".

Així mateix, ha ressaltat que impulsarà la creació d'una "marca pròpia de l'ecosistema innovador valencià que contribuïsca a projectar internacionalment la ciutat i que servisca per a identificar fàcilment tots els projectes innovadors que sorgeixen des de València".

"Llançarem una estratègia d'innovació amb un perfil internacional, perquè volem unir-nos a la xarxa de hubs d'innovació mundial per a generar sinergies amb ciutats i països de referència, com ara Londres i Amsterdam", ha afegit.

En aquesta línia, ha assegurat que València pot convertir-se "en un gran laboratori urbà d'innovació que permeta tindre un àmbit real de proves i demostracions comptant amb el feedback dels ciutadans perquè les empreses interessades puguen testar les seues solucions".

Català ha manifestat que "València compta amb molt de talent de gent jove que innova, que dissenya, que emprén, que crea, i que necessita rebre el suport de l'administració i la seua confiança en les possibilitats" que presenten aquests joves..

next