Oliver dimiteix com a assessora de Dalmau després de ser processada

L'exedil de València en Comú està investigada per l'adjudicació d'un treball de la Regidoria d'Educació a un company de partit professor de la Universitat de València
11 novembre 2019 14:21h
Oliver, junt amb el seu advocat, a la Ciutat de la Justícia de València en una imatge d'arxiu. / EFE

VALÈNCIA (EUROPA PRESS). L'exregidora d'Educació de l'Ajuntament de València per València en Comú María Oliver ha presentat la renúncia com a assessora de la Vicepresidència Segona i Conselleria d'Habitatge que dirigeix Rubén Martínez Dalmau per a "dedicar-se plenament a demostrar la seua innocència" després de ser processada per un conveni subscrit entre el consistori i la Universitat de València amb l'objectiu d'estudiar el sistema educatiu en la ciutat, signat durant la seua etapa com a edil.

Així ho ha anunciat en un comunicat després que el jutjat d'instrucció número 19 de València haja processat l'exedil –que des del juliol passat era assessora de Dalmau– a partir de la denúncia presentada per l'assessor del PP en el consistori Luis Salom sobre un conveni subscrit entre l'Ajuntament i la UV per a estudiar el sistema educatiu en la capital valenciana, signat quan María Oliver era la regidora d'Educació.

Oliver ha traslladat la seua renúncia al vicepresident segon, Rubén Martínez Dalmau, que ha acceptat aquesta decisió. L'exedil li ha transmés el seu "propòsit de dedicar-se plenament a demostrar la seua innocència davant el processament judicial de la seua etapa com a regidor de l'Ajuntament de València".

Martínez Dalmau ha expressat la seua "confiança en la justícia i confiança en la innocència de María Oliver pels fets objecte de la denúncia".

El nomenament d'Oliver com a assessora d'Assumptes Generals de Membres del Consell es va publicar en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) el passat 29 de juliol.

AGERMANA'T

Necessitem la teua ajuda per a fer econòmicament viable Diari La Veu. Si vols continuar informant-te en valencià, agermana't ara!

next