María Oliver llança un videojoc per a promocionar la seua candidatura a l'Alcaldia de València

El personatge de l'alcaldable per Unides Podem-EUPV ha de fer "una carrera" per la ciutat ajudant els veïns per a guanyar la partida 
8 maig 2019 11:10h
L'objectiu general del videojoc és ajudar María Oliver en la seua carrera per a millorar la ciutat de València. / UNIDES PODEM-EUPV

VALÈNCIA. La candidata a l'Alcaldia de València per Unides Podem- EUPV María Oliver es converteix en personatge de videojoc a 'María Run 4 Future' per a promocionar la seua candidatura a l'Alcaldia de València. L'aplicació per a jugar és de tipus runner, on qui juga mou el personatge de María Oliver. La dinàmica del joc és que la candidata a l'Alcaldia de València vaja esquivant els obstacles que li van apareixent en el seu camí. Sots, brutícia, corruptes, etc. són alguns dels elements que s'han d'evitar per a completar el joc amb èxit, explica la formació en un comunicat.

En la seua carrera, María Oliver es creua també amb persones corrents que tenen demandes en educació, habitatge i altres drets socials. Contactar-les amb la figura que representa la candidata a l'Alcaldia contribueix a millorar la puntuació. "Cada nivell superat farà que María s'enfronte amb un "enemic" especial, entre els quals es troba alguna sorpresa amb tocs humorístics", apunten.

Tal com expliquen, l'objectiu general del videojoc és ajudar María Oliver en la seua carrera per a millorar la ciutat de València. "En la introducció es narra la situació de la ciutat plantejant de forma èpica la història de la carrera política de la candidata, que va començar el 2015 per a rescatar a la ciutat de la corrupció", assenyalen des d'Unides Podem-EUPV. "És una manera entretinguda i simpàtica d'arribar a altres públics en un llenguatge, el dels videojocs, amb el qual estan familiaritzades les persones joves. Un forma metafòrica de comunicar el moment polític en el qual estem ara, a les portes d'una campanya electoral decisiva per al futur de la ciutat", ha explicat la candidata a l'Alcaldia.

Durant la seua presentació, la candidata María Oliver ha apuntat que l'objectiu de la formació per a la legislatura vinent és "continuar avançant en la transformació d'aquesta ciutat. València ja ha començat a canviar, però encara queda molt per fer. Aquesta ciutat té molt de potencial per a millorar i no hem de ser conformistes amb l'aconseguit. Les polítiques del govern de la Nau han marcat un punt d'inflexió en un consistori que no solament era un focus de corrupció, sinó que tenia abandonats aspectes socials tan importants com el dret a l'habitatge o la lluita contra l'absentisme escolar. Hem de revalidar la confiança de la ciutadania per a enfrontar els reptes de la València del futur".

En l'acte de presentació del videojoc, la candidata a l'Alcaldia també va fer referència a les propostes de Unides Podem-EUPV en matèria d'innovació social i joventut. "Volem generar un hàbitat propici perquè València siga un referent creant sinergies entre les noves tecnologies i la innovació social. Sabem que existeix molt de potencial educatiu, ambiental i social en aquest camp i volem contribuir amb espais com Las Naves, generant un espai en el qual puga desenvolupar-se aquest talent".

L'aplicació 'María Run 4 Future' està disponible en els servidors habituals d'aplicacions per a mòbils i tauletes, expliquen.

next