María Oliver es reincorporarà com a assessora de Dalmau després de l'arxivament de la seua causa

L'exregidora va ser processada en la causa sobre el mapa escolar arran d'una denúncia del PP, que finalment es va retirar de l'acusació
19 desembre 2019 16:43h
La causa que seguia contra l'exregidora d'Educació de València es va obrir arran d'una denúncia del PP. / BIEL ALIÑO EFE

VALÈNCIA (EFE). La regidora de l'Ajuntament de València María Oliver es reincorporarà a l'equip de la Vicepresidència Segona i Conselleria d'Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica com a assessora d'assumptes generals, una vegada arxivada la causa contra ella per prevaricació i malversació en la tramitació del mapa escolar. 

La reincorporació de María Oliver, qui va dimitir com a assessora el passat 11 de novembre després de ser processada en la causa sobre el mapa escolar, es farà efectiva a principis del 2020, segons han informat fonts de la Vicepresidència Segona del Consell.

La causa contra l'exregidora d'Educació de València es va obrir arran d'una denúncia del PP i es va arxivar el passat 9 de desembre, quasi un mes després que dimitira com a assessora per a "dedicar-se a la defensa de la seua innocència".

"Sempre he cregut en la innocència de María Oliver", ha assegurat el vicepresident segon, Rubén Martínez Dalmau, que ha afegit que el seu retorn a la Conselleria "és també motiu d'alegria pel que aporta la seua vàlua professional a l'equip".

Per part seua, María Oliver ha agraït a Martínez Dalmau el seu suport i ha manifestat que vol continuar la tasca tècnica que va començar el mes de setembre passat en la Secretaria Autonòmica d'Habitatge i Funció Social.

Segons ha assenyalat Oliver, "el compromís amb la construcció d'una societat més justa i igualitària requereix una implicació, bé siga directament en política, fent treball tècnic o bé com a activista".

next