Marta Hortelano deixa el càrrec de directora general de Relacions Informatives

La periodista cessa com a principal responsable de la relació de la Generalitat amb els mitjans després de quasi tres anys formant part del nucli dur de Presidència
17 maig 2019 13:46h
Marta Hortelano, en una imatge d'arxiu durant la presentació d'una de les edicions de la campanya 'El Nadal és valencià'. / DIARI LA VEU

VALÈNCIA. El ple del Consell d'aquest divendres, 17 de maig, ha aprovat el cessament de la directora general de Relacions Informatives i Promoció Institucional, Marta Hortelano Rubio. La periodista deixa el càrrec a petició pròpia després d'ocupar durant quasi tres anys un lloc destacat en el nucli de Presidència de la Generalitat.

Hortelano ha pres la decisió d'abandonar la Generalitat tot just abans d'iniciar una nova legislatura. La periodista, que va arribar a Presidència el 4 d'agost del 2016 provinent del PSPV –on exercia com a cap de premsa–, podria retornar al seu lloc de treball en la redacció del diari Las Provincias.

En la roda de premsa posterior al ple del Consell, la vicepresidenta Mónica Oltra ha agraït públicament la tasca d'Hortelano com a principal responsable de la Generalitat de la relació amb els mitjans de comunicació. Com a portaveu del Consell, Oltra, visiblement emocionada, s'ha acomiadat d'Hortelano dient-li: "Et trobarem a faltar".

next