Més de 1.300 policies vetlaran per la seguretat de l'afició durant la final de la Copa del Rei a Sevilla

Els agents canalitzaran el flux massiu d'aficionats a les principals zones de reunió i als hotels on s'allotgen els futbolistes
23 maig 2019 13:30h
La policia reforçarà la vigilància a l'aeroport i a l'estació de tren. / València CF

MADRID. Més de 1.300 agents de la Policia Nacional vetlaran per la seguretat dels aficionats durant la final de la Copa del Rei a Sevilla, que enfronta el Barça i el València aquest dissabte. L'accés a l'estadi Benito Villamarín s'estructurarà en tres cercles de seguretat: un de més exterior dirigit als vehicles, un altre al voltant del recinte i un tercer a les portes de l'estadi. Els agents també reforçaran la seguretat a l'aeroport de Sevilla i a l'estació de Santa Justa per a canalitzar el flux massiu de viatgers, així com a les zones de reunió dels aficionats dels dos equips i als hotels on s'allotgen els futbolistes.

Hi haurà un primer cercle de seguretat exterior dirigit al tràfic rodat. Només el podran passar els que tinguen acreditació, els veïns i el personal de serveis que necessiten accedir a la zona. També hi haurà sistemes d'interposició i bloqueig per a evitar possibles atacs amb vehicles. El segon cercle, amb tanques, afectarà l'entorn del recinte. Caldrà tenir l'entrada per a accedir-hi i es faran registres de caràcter antiterrorista. El tercer serà a les portes de l'estadi, on hi haurà nous registres per a controlar que no s'introduïsquen objectes prohibits.

next