Més de 350 cooperatives s'inscriuen per a participar en el projecte de vivendes als terrenys de Mestalla

El pla residencial es presentarà oficialment el 27 de juny al Palau Alameda
21 juny 2019 18:40h
El projecte es desenvoluparà sobre una superfície de 97.225 metres quadrats. / EFE

VALÈNCIA. La cooperativa ADU Mediterráneo ha difós ja les primeres infografies del projecte residencial que ha dissenyat per a la parcel·la on se situa l'actual estadi de Mestalla, a València, i que presentarà oficialment en societat dijous que ve per a oferir tots els seus detalls.

La presentació d''Acequia de Mestalla' tindrà lloc al Palau Alameda, molt pròxim a l'estadi del València CF, i en allà els cooperativistes ja inscrits podran conéixer el model i les característiques del projecte definitiu d'edificació de 485 habitatges en set grans torres, així com els 41.456 metres quadrats d'ús terciari i comercial.

Segons la convocatòria remesa aquest divendres als mitjans, ja s'han inscrit 353 persones en el registre de cooperativistes, "la qual cosa cobreix ja les expectatives d'ADU per a seguir avant amb el projecte", encara que l'objectiu és aconseguir la totalitat abans de setembre. El mes d'abril passat, el València CF va comunicar que la cooperativa ADU Mediterráneo compraria la parcel·la on se situa l'actual estadi de Mestalla.

El projecte es desenvoluparà sobre una superfície de 97.225 metres quadrats, 55.769 dels quals seran destinats a les set torres residencials amb habitatges de 115 metres quadrats i 41.456 als apartats terciari i comercial. 

Amb una inversió total superior als 400 milions d'euros, el projecte inclou la compra al València CF del terreny, la demolició de l'estadi de Mestalla i la construcció del terciari i dels edificis per a 485 habitatges. 

El projecte es presentarà oficialment el pròxim 27 de juny, amb accés a partir de les 19.30 hores, en un acte que se celebrarà al Palau Alameda i en el qual intervindrà el president de la Gestora Homologada ADU Mediterráneo, José Luis Santa Isabel, i el president de la Confederació Espanyola de Cooperatives d'Habitatge, Juan Casares.

next