Més de 4.500 persones aspiren a ocupar una de les 57 places d'auxiliar d'infermeria que convoca l'Hospital General

Les proves per a optar a un dels llocs de treball se celebraran aquest dissabte 
5 abril 2019 16:47h
El centre hospitalari desenvolupa aquests mesos la seua oferta d'ocupació pública per a cobrir 265 places de diferents especialitats mèdiques. / EUROPA PRESS

VALÈNCIA. L'Hospital General Universitari de València ha convocat un total de 4.554 aspirants perquè aquest dissabte realitzen les proves a Tècnic de Cures Auxiliars d'Infermeria (TCAE), en les quals s'ofereixen 57 places.

El centre hospitalari desenvolupa aquests mesos la seua oferta d'ocupació pública per a cobrir 265 places de diferents especialitats mèdiques, com les d'infermer, infermer especialista en ginecologia, tècnic de cures auxiliars d'infermeria, tècnic especialista de laboratori i tècnic especialista en radiodiagnòstic, ha explicat la Generalitat en un comunicat.

Dissabte passat, el General de València va celebrar les proves per als 4.140 aspirants d'Infermeria que optaran a ocupar un total de 65 places. I aquest dissabte, 6 d'abril, tindran lloc les proves per a Tècnic de Cures Auxiliars d'Infermeria (TCAE) en les quals estan convocats 4.554 aspirants per a un total de 57 places.

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.
next