Més Madrid demana que es tanquen els comptes de Twitter que simulen ser la seua marca valenciana

La formació d'Errejón s'ha posat en contacte amb els creadors d'aquests perfils perquè els esborren abans de divendres i, si no ho fan en el temps establit, els denunciaran per suplantació
25 setembre 2019 20:44h
Des del gener del 2019 hi ha perfils que aparenten ser la marca de Més Madrid en altres territoris. / DLV

VALÈNCIA. Justament quan Íñigo Errejón va anunciar que es presentava a les eleccions autonòmiques sota les sigles de Més Madrid, i no les de Podem –la plataforma s'havia presentat ja al novembre del 2018–, van aparéixer en Twitter desenes de perfils per a diferents territoris. Entre altres, per a Alacant, València o el País Valencià ['Valencia Comunidad'], tal com va explicar Diari La Veu.

No obstant això, no es tracta de perfils creats de manera oficial per la gent d'Errejón. Segons va respondre l'usuari @masvalenciaCV preguntat per aquest mitjà, és "una plataforma independent, amb la mateixa filosofia de Més Madrid" però no vinculada a aquesta formació. Això sí, asseguren que "recolzem als nous actors que entren en l'escenari polític que ens succeïx [sic]".

Aquests dies, amb Més Madrid en el centre de l'atenció mediàtica, els usuaris de Twitter també han fixat la seua mirada –i algunes crítiques– en aquest entramat de perfils. És per això que, segons informen fonts de Més Madrid a Diari La Veu, des de la formació d'Errejón s'han posat en contacte amb els creadors d'aquests comptes per a demanar-los que els esborren d'ací a divendres. En cas que continuen actius, els denunciaran a Twitter per suplantació.

next