Més País celebrarà a València el míting central de campanya

El partit d'Errejón ha presentat aquest dimarts el lema per a la campanya del 10N, 'Desbloquejar, avançar, Més País', i el calendari d'actes electorals
22 octubre 2019 14:15h
Més País, la formació liderada per Íñigo Errejón, ha presentat aquest dimarts el lema per a la campanya de les generals del 10 de novembre, 'Desbloquejar, avançar, Més País'. / MÉS PAÍS

MADRID/VALÈNCIA (EP). Més País, la formació liderada per Íñigo Errejón, ha presentat aquest dimarts el lema per a la campanya de les generals del 10 de novembre, 'Desbloquejar, avançar, Més País', i el calendari d'actes, amb el míting central a València el dissabte 2 de novembre.

La campanya del candidat serà estatal i posarà l'accent principalment en autonomies com l'andalusa, on faran el primer gran acte de campanya amb l'enganxada de cartells a Sevilla. "El Mediterrani" també tindrà "un gran pes específic", ja que Més País concorre a les tres demarcacions valencianes, i a Barcelona i a Múrcia.

Malgrat la "modèstia pressupostària" –han recaptat 150.000 euros en microcrèdits–, la formació celebrarà un nombre important d'actes, amb el central a València el dia 2 de novembre i el tancament de campanya a Madrid el dia 8 amb la participació de l'exalcaldessa madrilenya Manuela Carmena.

Segons el calendari, aquesta setmana Errejón visitarà Gijón, la Corunya i Bilbao. La setmana vinent anirà a Tenerife, Las Palmas, Alacant, Madrid, Sevilla, les Illes Balears i Barcelona. A partir del 4 de novembre, en la recta final cap a les urnes, anirà a Saragossa, Granada, Sevilla, Jerez i Madrid. En general, el calendari portarà la formació a recórrer les demarcacions on es presenta, un total de 18. Des de Més País expliquen que a les demarcacions on Errejón "no puga arribar", Castelló i Pontevedra, serà suplit per altres candidats.

La cap de campanya del partit, Rita Maestre, ha assenyalat que és el moment de la política útil i que concorren amb l'objectiu d'aconseguir el desbloqueig polític de l'estat espanyol per a avançar cap a un govern progressista. "Ens presentem per a desbloquejar i per a avançar, i per això el lema és aquest. Desbloquejar una situació absurda que ens fa tindre els pressuposts de Montoro, desbloquejar un país sumit en campanya permanent des de fa molts anys", ha assenyalat Maestre.

Una campanya "alternativa"

En una nota de premsa, la formació d'Errejón ha assenyalat que, com que a penes tindran espais en els mitjans públics després de la decisió de la Junta Electoral Central, criden a penjar banderoles de Més País en terrasses i balcons, tal com es va fer en la campanya electoral del maig.

A més, voluntaris de la formació han obert un centre de telefonades per a parlar personalment amb les persones inscrites en la web per a informar-les dels actes del partit i de com hi poden col·laborar.

next