Mestres torroners i cervesers s'uneixen per a crear una cervesa de torró per a aquest nadal

El producte s'ha presentat aquest dimecres en l'espai Amstel Art de València
27 novembre 2019 19:35h
La proximitat de les festes nadalenques ha inspirat la primera d'aquestes cerveses, d'una col·lecció d'edicions limitades. / EUROPA PRESS

VALÈNCIA (EP). Amstel, cervesa elaborada al País Valencià, ha elaborat una sèrie d'edicions limitades inspirades en els oficis lligats a la gastronomia, la cultura i l'artesania.

La proximitat de les festes nadalenques ha inspirat la primera d'aquestes cerveses, centrada en un dels dolços més característics del Nadal i la gastronomia valenciana: el torró de Xixona.

Així sorgeix Amstel Torró, una edició limitada amb marcat caràcter nadalenc que naix de l'experiència i el saber fer dels mestres cervesers valencians i de la col·laboració de la marca amb la Denominació d'Origen Torró de Xixona.

Es tracta d'una cervesa que conserva l'essència d''Amstel Original', mantenint el seu aspecte daurat. També transmet una lleugera amargor, amb l'afegit de l'aroma a torró amb mel tan lligat a Xixona i al País Valencià.

La seua lleugera dolçor està present des de la primera impressió en nas fins i tot a baixa temperatura, entre 0 i 2 graus. Encara que sorprén en boca, roman el perfil fresc de la cervesa junt amb un deliciós sabor a torró amb regust a mel. Tot això la converteix en una cervesa "única i irrepetible".

La cervesa s'ha presentat aquest dimecres juntament amb la iniciativa Terra de Mestres en l'espai Amstel Art de València, per part d'Alejandro Rodríguez, responsable de Relacions Institucionals de Heineken España; Daniel Quer, de màrqueting d'Amstel; Rafael Sánchez, mestre cerveser valencià, i Primitivo Rovira, mestre torroner de Xixona, amb la presència de Federico Moncunill, secretari general de Consell Regulador IGP Xixona i IGP Torró d'Alacant, i Alexis Verdú, director de certificació del Consell Regulador IGP Xixona Torró d'Alacant.

next