Metrovalencia amplia el servei diürn, especialment a l'hora de les 'mascletaes'

El tramvia duplicarà el nombre de places de 12.30h a 15.00h
8 març 2019 12:00h
El servei nocturn ofereix trens amb una freqüència de pas entre 10 i 20 minuts pel centre de la ciutat. / GVA

VALÈNCIA. Metrovalencia reforçarà aquest cap de setmana el seu servei de metro diürn de 10.30h a 21.00h entre diferents destinacions de la xarxa per a facilitar els desplaçaments que es preveuen cap a València. S'incidirà especialment en l'horari de 12.30h a 15.00h per les mascletaes, horari en què les unitats del tramvia aniran a doble composició per a duplicar el seu nombre de places. 

A més, el diumenge 10 la Línia 1 tindrà una prolongació de metros entre Torrent i Picassent, la qual cosa significarà la millora de la freqüència de pas dels trens per a aquesta última població, en circular més unitats i descendir el temps d'espera per als usuaris. 

Per a qualsevol consulta, els clients poden telefonar al 900 461 046 o consultar la informació en la pàgina web de Metrovalencia. A més, la comunicació es pot establir a través de les xarxes socials de l'entitat.

D'altra banda, gràcies al nou servei nocturn dels caps de setmana, la nit del dissabte 9 els usuaris podran acudir a la mascletà nocturna que es dispararà a mitjanit en la plaça de l'Ajuntament i a la celebració de nombroses revetlles populars que se celebraran en diferents punts de la ciutat.

Servei nocturn

Cal recordar que el servei nocturn de cap de setmana de Metrovalencia els divendres, dissabtes i vespres de festius ofereix circulacions entre les 2.30 i les 3 hores. D'aquesta manera, circulen trens amb una freqüència de pas entre 10 i 20 minuts pel centre de la ciutat, a partir de l'últim servei habitual abans de mitjanit, en aquells trams en direcció a Aeroport, Torrent, Torrent Avinguda i Marítim-Serrería.

En direcció a Alboraia la freqüència de pas oscil·la entre els 15 i els 30 minuts. Cada 40 minuts, els trens circulen en direcció a les estacions de Seminari i Paterna. I cada 80 minuts, en direcció a Picassent, Bétera, Llíria, Rafelbunyol i Riba-roja de Túria, que abans només disposaven d'una única circulació, a la finalització del servei, i ara compten amb tres.

Els últims passos pel centre de la ciutat de València, en l'estació d'Àngel Guimerà, cap a les diferents destinacions té lloc entre les 2.30 i les 3.00 hores. En les línies tramviàries, els tramvies circulen amb intervals de pas de 40 minuts en totes les línies, mentre que en els trams Primat Reig-Dr. Lluch i Marítim-Grau Canyamelar la freqüència és de 20 minuts.

En la Línia 4 se circula entre Dr. Lluch i Vicent Andrés Estellés, excepte l'últim tramvia en servei que arriba fins a Mas del Rosari. Els últims passos per la parada de Benimaclet cap a les diferents destinacions té lloc entorn de les 2.30 hores.

next