La militància de Compromís té 24 hores per a referendar la decisió d'anar al 10N amb Más Madrid

Els tres partits de la coalició traslladen als afiliats una consulta telemàtica sobre la decisió de l'executiva de concórrer a les eleccions de la mà de la formació d'Errejón
24 setembre 2019 12:25h
L'executiva de Compromís va decidir traslladar a la militància la decisió d'anar en coalició a les generals del 10N. / DLV

VALÈNCIA. Les bases de la coalició Compromís decideixen a hores d'ara si referenden o no la decisió presa per l'executiva aquest dilluns, 23 de setembre, de concórrer a les generals del 10 de novembre de la mà del partit Más Madrid.

Segons van acordar els representants del Bloc, Iniciativa i Verds-EQUO, els tres partits han obert una consulta telemàtica entre els seus afiliats en què es pregunta sobre la coalició electoral per al 10N. La pregunta, comuna a les tres formacions –que també es trasllada als adherits a la coalició–, és: "Estàs d'acord a concórrer a les eleccions generals del 10 de novembre en una plataforma àmplia i plural on estiguen Compromís, Más Madrid i altres forces polítiques similars d'altres territoris de l'Estat?".

La consulta permet triar entre les opcions 'Sí', 'No' i 'Abstenció', i estarà activa des de les 12.00 hores d'aquest dimarts 24 de setembre fins a les 12.00 hores del dimecres 25 de setembre.

Els resultats de la consulta als afiliats dels tres partits –i dels adherits– s'agruparan per a tindre un únic percentatge que represente tota la militància de Compromís.

next