La militància de Compromís valida amb el 70% dels vots l'acord amb Més Madrid per al 10N

Les bases de la coalició valencianista es decanten per validar el pacte amb el partit d'Errejón en una consulta en què ha participat al voltant del 42% del cens
25 setembre 2019 12:32h
La consulta ha permés votar totes les persones inscrites en alguna de les branques que conformen Compromís. / DLV

VALÈNCIA. La militància de Compromís i els adherits a la coalició han referendat la decisió de l'executiva de concórrer a les eleccions generals del 10 de novembre de la mà del partit Més Madrid i altres forces territorials que pugen a la plataforma electoral.

Els resultats de la consulta en línia realitzada per Compromís entre les 12.00 hores del dimarts 24 i les 12.00 hores d'aquest dimecres 25 de setembre deixa un resultat favorable al 'sí'. Així, el 70% dels vots (1.676) donen suport a "concórrer a les eleccions generals del 10 de novembre en una plataforma àmplia i plural on estiguen Compromís, Més Madrid i altres forces polítiques similars d'altres territoris de l'Estat".

Per contra, el 27% dels participants en la consulta (un total de 639) han votat en contra. Tan sols el 3% dels votants (77 persones) han optat per l'opció de l'abstenció.

Des de la coalició s'assenyala que la participació ha sigut del 42,2% del cens de Compromís (2.392 persones). Aquest cens està conformat pels afiliats al Bloc, a Iniciativa del Poble Valencià, a Verds-Equo i, en aquesta ocasió, també han pogut votar els adherits a la coalició.

next