El Ministeri de Salut d'Andorra insta a la retirada d'un formatge per la presència de listèria

El producte, fabricat per l'empresa francesa SAS Le Moulin, està fet a base de llet crua i habitualment es ven al tall
8 octubre 2019 19:01h
De moment, no es té constància de cap persona afectada pel bacteri i es recomana a les persones que hagen comprat el producte 'Pyrénées Le Moulis Prestige Vaca L.C. 4Kg' que s'abstinguen de consumir-lo i el retornen al seu punt de venda. Imatge d'arxiu. / PIXNIO

ANDORRA LA VELLA (ACN). El Ministeri de Salut d'Andorra ha rebut una alerta alimentària, a través del Sistema d'Alerta Ràpida per a Aliments i Pinsos de la Unió Europea, que fa referència a la possible presència de listèria (el bacteri Listeria monocytogenes) en un formatge fet a base de llet crua, que habitualment es ven al tall i que procedeix de França. Per aquest motiu s'ha procedit a la retirada cautelar dels establiments que el venen. 

De moment, no es té constància de cap persona afectada pel bacteri i es recomana a les persones que hagen comprat el producte 'Pyrénées Le Moulis Prestige Vaca L.C. 4Kg' que s'abstinguen de consumir-lo i el retornen al seu punt de venda. L'empresa que el fabrica és SAS Le Moulin, amb el número de registre sanitari FR 09.214.001 CE de Moulis, França.

next