Mislata acull un festival el 18 de maig com a boicot a Eurovisió i 'en solidaritat' amb el poble palestí

Els beneficis obtinguts amb la venda d'entrades es destinaran a donar suport a activistes
1 abril 2019 17:54h
L'acte estarà presentat per Sénia Mulayali i hi actuaran Cactus troop, el Diluvi, Pupil·les, The Mediaplayers, Grup Carraixet amb Spyros Kaniaris, Zoo, DJ Biano, Figuels DJs, la Jove Muixeranga de València, la Lesbianbanda i el grup de folklore palestí Jafra. / FACEBOOK ZOO

VALÈNCIA. La Sala Repvlicca, a Mislata (l'Horta Oest), acollirà el dissabte 18 de maig a partir de les 20.00h un esdeveniment solidari amb Palestina i com a boicot al festival d'Eurovisió, que se celebra a Tel-Aviv després que la israeliana Netta Barzilai guanyara l'edició del 2018.

El festival de Mislata estarà presentat per Sénia Mulayali i hi actuaran Cactus troop, el Diluvi, Pupil·les, The Mediaplayers, Grup Carraixet amb Spyros Kaniaris, Zoo, DJ Biano, Figuels DJs, la Jove Muixeranga de València, la Lesbianbanda i el grup de folklore palestí Jafra.

Segons explica l'organització de l'esdeveniment, tots els beneficis de la jornada es destinaran als activistes de 'Defensem els Drets Humans' i "a donar suport a les companyes que estan sent criminalitzades per solidaritzar-se amb Palestina".

Les entrades costaran 12 euros i es podran adquirir de manera anticipada al Racó de la Corbella, al CS Terra i per Internet. També es podran comprar en taquilla per 15 euros.

next