Miss Caffeina s'incorpora al cartell del SanSan

Els primers abonaments generals per al festival ixen a la venda aquest dijous
16 maig 2019 13:45h
El gurp madrileny és la quarta confirmació del SanSan. / TWITTER MISS CAFFEINA

CASTELLÓ DE LA PLANA. Miss Caffeina és la nova incorporació al cartell del festival SanSan, que tindrà lloc el 9, 10 i 11 d'abril del 2020 en el recinte de festivals de Benicàssim (la Plana Alta).

Aquest dijous ixen a la venda els primers abonaments generals per al certamen. Es tracta d'un contingent reduït d'entrades –2.000 abonaments– que el públic pot adquirir a un preu "especial" de 35 euros més despeses de gestió. Leiva, La Casa Azul, Carolina Durante i ara Miss Caffeina són les quatre primeres confirmacions del cartell de la setena edició "que anirà creixent en els pròxims mesos amb més noms i sorpreses", avancen des de l'organització.

Alberto Jiménez, Sergio Sastre, Álvaro Navarro i Antonio Poza formen, des de fa més d'una dècada, Miss Caffeina. Amb el seu nou i quart disc d'estudi, 'Oh Long Johnson', s'han col·locat en les posicions més altes de les llistes de vendes. Els seus grans èxits i noves cançons, més ballables i lliures que mai, no podien faltar en el festival. El mateix succeeix amb els temes de Carolina Durante, La Casa Azul i Leiva.

La banda madrilenya d'indiepop Carolina Durante ha conquistat el públic amb himnes com "Cayetano", cançons divertides i desenfadades que connecten amb les noves generacions. El quartet, format el 2017, està compost per Diego Ibáñez (voz), Martín Vallhonrat (bajo), Juan Pedrayes (bateria) i Mario del Valle (guitarra). Després de llançar dos EPs, aquest 2019 han publicat el seu primer àlbum homònim –Carolina Durante– on consoliden la seua proposta musical.

Guille Milkyway, el nom darrere de la Casa Azul, té la pista de ball com a eix central de la seua música. Després de set anys d'aturada, l'artista ha ressuscitat el projecte amb nou àlbum, 'La gran esfera', "un antídot per a superar la tristesa".

José Miguel Conejo Torres, Leiva, és un dels grans artistes pop-rock de l'Estat. Amb el suport de la crítica i el públic, presentarà en el SanSan2020 el seu nou disc, Nuclear.

next