Oltra celebra que el baròmetre del CIS dona un millor resultat al Botànic que l'obtingut el 2015

La vicepresidenta del Consell assegura que el govern del canvi "ha vingut per a quedar-se"
11 abril 2019 17:53h
Oltra ha manifestat que en Compromís estan "acostumats a treballar contra vent i enquesta" . / EUROPA PRESS

VALÈNCIA. La vicepresidenta de la Generalitat i candidata de Compromís a les eleccions autonòmiques, Mónica Oltra, ha afirmat que "es queda més amb la música que no amb els números" de l'enquesta del CIS, que dona un millor resultat en conjunt als partits del Botànic que el 2015. "Eixa és la música amb la qual ens hem de quedar, més enllà de com siguen els números en concret, el canvi ha vingut per a quedar-se", ha assenyalat.

Així s'ha manifestat Oltra –l'única candidata a la qual aproven els ciutadans– sobre les prediccions del Centre d'Investigacions Sociològiques, que apunta al fet que en les eleccions valencianes del 28 d'abril, el PSPV-PSOE serà el partit més votat, amb un 30,9% dels vots i entre 33 i 36 escons; Compromís quedaria en segon lloc amb un 16,9% dels vots i entre 17 i 18 parlamentaris, i Unides Podem-EUPV tindria un 8,3% dels sufragis i entre 7 i 8 escons. La suma dels tres partits dona una forquilla de 57 i 62 parlamentaris, pels 55 que han sumat en aquesta legislatura.

Així, Oltra ha manifestat que en Compromís estan "acostumats a treballar contra vent i enquesta" i ha destacat que el 2015 les enquestes els donaven "entre set i nou escons" i en van obtindre 19. "Estem acostumats al fet que els números de les enquestes no acaben de coincidir amb el que després és el resultat electoral", ha manifestat.

Per a Oltra, és "fonamental" valorar "el suport, la complicitat i l'harmonia" que "es mostra respecte de l'acció del govern del Botànic". "El fet que els partits polítics que representem el canvi el 2015 millorem els nostres resultats i el conjunt de resultat crec que és una cosa que mostra que la gent que va apostar pel canvi el 2015 està veient com aquest canvi, en les decisions polítiques del govern del Botànic, està donant resposta a les seues expectatives", ha manifestat.

next