Mor un conductor en bolcar dos camions frigorífics pel vent a la Font de la Figuera

Un altre camioner, de 40 anys, ha patit policontusions i ha sigut traslladat a l'Hospital de Xàtiva
2 febrer 2019 13:30h
El sinistre s'ha produït en la matinada d'aquest dissabte. / BOMBERS DE VALÈNCIA

VALÈNCIA. Un conductor ha mort en la matinada d'aquest dissabte en bolcar dos camions frigorífics pel vent en l'A-33, a l'altura de la Font de la Figuera (la Costera), segons el Centre de Gestió de Trànsit. El sinistre s'ha produït al voltant de les 5.30 hores en el quilòmetre 86 de l'autovia, on els camions han bolcat, pel que sembla, com a conseqüència del fort vent.

El conductor d'un dels vehicles ha mort en l'acte i l'altre, de 40 anys, ha patit policontusions i ha sigut traslladat en una unitat del Servei d'Atenció Mèdica Urgent (SAMU) a l'Hospital de Xàtiva (la Costera), segons informa el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU).

Així, la cabina d'un dels camions ha quedat atrapada entre dos ponts, per la qual cosa els bombers han utilitzat una grua per a alçar-la i excarcerar els conductors, detalla el Consorci Provincial de Bombers de València.

Com a conseqüència de l'accident, l'autovia ha sigut tallada en tots dos sentits per a fer les tasques de rescat. Un dels sentits ha obert a les deu del matí (d'Alacant a València), mentre que l'altre segueix tallat des de Villena (l'Alt Vinalopó) a la Font de la Figuera, amb desviament cap a Albacete.

next