Mor el divulgador científic Eduard Punset

La família del presentador de 'Redes' ha informat aquest dimecres de la seua mort
/
22 maig 2019 09:09h
El comunicador, que ha mort amb 82 anys, era especialment conegut per portar la ciència a les llars espanyoles amb el programa de TVE 'Redes'. BERNAT VILARÓ, ACN

VALÈNCIA. El divulgador científic Eduard Punset ha mort aquest matí a Barcelona com a conseqüència d'una llarga malaltia, segons ha informat la seua família. El comunicador, que ha mort amb 82 anys, era especialment conegut per portar la ciència a les llars espanyoles amb el programa de TVE Redes.

A través de Twitter, la seua família ha compartit un vídeo d'imatges recollides per l'equip de Redes "en homenatge a qui al llarg de la seua vida va dedicar el seu formidable talent i energia a divulgar i compartir idees i coneixements". Els seus familiars també han destacat la seua "insaciable curiositat i el seu etern optimisme". 

Nascut a Barcelona, Punset era llicenciat en Dret per la Universitat Complutense de Madrid i tenia un màster en Ciències Econòmiques per la Universitat de Londres. Va ser director econòmic de l'edició per a Amèrica Llatina del setmanari The Economist i economista del Fons Monetari Internacional als Estats Units i a Haití. 

A més, va ser conseller d'Economia de la Generalitat de Catalunya entre el 1978 i el 1980, i ministre de Relacions per a les Comunitats Europees entre el 1980 i el 1981.

next