Mor l'escriptora i docent Carme Miquel

Aquesta autora i mestra de la Marina Baixa va dedicar la seua vida a l'educació, l'escriptura i la promoció del valencià
18 juny 2019 09:27h
Entre els guardons més recents que havia rebut Carme Miquel, estava el Premi al Foment de la Lectura de Bromera i el Premi Isabel Ferrer, que concedeix el Consell. Imatge d'arxiu.

VALÈNCIA. L'escriptora i docent Carme Miquel (la Nucia, 1945) ha mort després de temps malalta.

Aquesta autora i mestra de la Marina Baixa era membre de l'Acadèmia Valenciana de la Llengua i, entre els guardons més recents que havia rebut, estaven el Premi al Foment de la Lectura de Bromera i el Premi Isabel Ferrer, que concedeix el Consell.

Miquel va ser presidenta d'Escola Valenciana entre el 1990 i el 1994 i de la CAPPEV; va publicar més d'una trentena de llibres, i va treballar de mestra durant vora 40 anys. Va ser integrant del Moviment de Renovació Pedagògica Freinet i va dedicar la seua vida a l'educació, l'escriptura i la promoció del valencià.

Nombroses mostres de condol

Entitats, institucions i personalitats de la cultura valenciana han manifestat mitjançant Twitter les seues mostres de condol per la defunció de Carme Miquel.

A més, s'està usant l'etiqueta #GràciesCarme en el seu honor.

next