Mor a l'hospital La Fe un ancià ferit en l'incendi d'una residència de Benicàssim

Cinc persones van ser ateses com a conseqüència del foc originat en una habitació
10 juny 2019 19:49h
L'home va ser traslladat de l'Hospital General de Castelló a la Unitat de Cremats de l'hospital La Fe de València, on ha mort. / EUROPA PRESS TV

CASTELLÓ DE LA PLANA. Una de les persones que van resultar ferides en l'incendi d'una residència de majors de Benicàssim va morir a finals de la setmana passada a l'hospital La Fe de València, tal com han confirmat fonts d'aquest centre.

Segons va informar el Centre d'Informació i Comunicació d'Urgències (CICU), el succés es va produir cap a les 07.50 hores del passat 1 de juny, i van haver de ser ateses huit persones.

Cinc ancians van ser traslladats a l'Hospital General de Castelló. Quatre van ser atesos per inhalació de fum –dues dones de 87 i 93 anys, i dos homes de 87 i 91– i un cinqué per cremades. Es tractava de la persona que estava a l'habitació on va començar l'incendi. L'home va ser evacuat a la Unitat de Cremats de l'hospital La Fe de València, on ha mort.

Segons va informar el Consorci Provincial de Bombers de Castelló en el seu compte de Twitter, el foc es va originar en una habitació de la primera planta i el fum va afectar aquest pis de l'espai residencial i el segon.

next