Mor l'actor alcoià Pep Cortés

L'intèrpret ha faltat a Barcelona als 74 anys 
9 desembre 2019 16:45h
Les mostres de condol a les xarxes socials no s'han fet esperar. / TWITTER ERPV

VALÈNCIA. L'actor alocià Pep Cortés ha mort aquest dilluns amb 74 anys a Barcelona. L'intèrpret va destacar en teatre, en televisió, cine i també posant veu a anuncis publicitaris.

Recentment, À Punt ha reemés, Unió Musical Da Capo i Senyor Retor, ficcions de Canal 9 en la qual participava l'actor. També ha tingut papers a sèries d'èxit com Cuéntame cómo paso i Hospital Central. Entre les pel·lícules per les quals se'l podrà recordar destaquen Todos a la cárcel de García Berlanga, Son de Mar de Bigas Lunas o El Embrujo de Sanghai, de Fernando Trueba.

L'artista va començar al teatre amateur amb en La Salle, en el Grupo Evohé i després en La Cazuela, companyia amb la qual es va professionalitzar, juntament amb La Dependent. 

Les mostres de condol a les xarxes socials no s'han fet esperar i personalitats polítiques com el president de les Corts, Enric Morera, han tingut unes paraules per a ell. També Esquerra Republicana del País Valencià, o l'Acadèmia Valenciana de la Llengua, així com ciutadans anònims i persones i associacions vinculades al món artístic.

AGERMANA'T

Necessitem la teua ajuda per a fer econòmicament viable Diari La Veu. Si vols continuar informant-te en valencià, agermana't ara!

next