Mor un treballador en una fàbrica de plàstics de Callosa de Segura

L'home, de 29 anys, va caure dins d'una màquina
10 maig 2019 11:14h
El succés es va produir dijous 9 de maig, al voltant de les 15.00 hores, en una factoria situada en el paratge La Callosilla-Punta. / EFE

ALACANT. Un treballador de 29 anys ha mort en un accident laboral ocorregut en una fàbrica de plàstics a Callosa de Segura (el Baix Segura) després de ser atrapat per la maquinària que estava netejant, segons han indicat a EFE fonts de la Guàrdia Civil i del Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (Cicu).

El succés es va produir dijous 9 de maig, al voltant de les 15.00 hores, en una factoria situada en el paratge La Callosilla-Punta, quan l'operari netejava els corrons d'una màquina extrusora i, per causes desconegudes, va caure al seu interior o va ser "engolit" per ella, han assenyalat fonts de l'institut armat.

Agents de la Guàrdia Civil van acudir al lloc dels fets després de ser alertats per una telefonada del servei d'Emergències 112 i van trobar l'empleat mort a l'interior de la màquina. Un equip facultatiu del Servei d'Atenció Mèdica Urgent (Samu) es va traslladar també a l'empresa i va confirmar la defunció del treballador.

next