Mor a La Fe la treballadora d'un magatzem de Nules afectada per legionel·la

El focus del brot, amb un total de tres casos detectats, va ser el magatzem de cítrics, que es va tancar durant 24 hores
7 desembre 2019 14:36h
Una dona que treballava en un magatzem citrícola del municipi de Nules va morir aquest divendres a l'Hospital La Fe de València, on estava ingressada per legionel·la. / MANUEL BRUQUE, EFE

VALÈNCIA (EFE). Una dona que treballava en un magatzem citrícola del municipi de Nules va morir aquest divendres a l'Hospital La Fe de València, on estava ingressada per legionel·la.

Així ho han confirmat a EFE fonts sanitàries, que han indicat que el mes passat van ser detectats en aquest magatzem tres casos de legionel·la, el de la víctima mortal i els d'altres dues dones.

Aquestes últimes van ser tractades i donades d'alta, però el tercer cas va ser derivat de l'Hospital La Plana a la Fe de València, on va estar ingressada fins que va morir.

Segons les fonts, el focus del brot va ser el magatzem de cítrics, que es va tancar durant 24 hores per a hiperclorar l'aigua que utilitzen i evitar nous casos.

AGERMANA'T

Necessitem la teua ajuda per a fer econòmicament viable Diari La Veu. Si vols continuar informant-te en valencià, agermana't ara!

next