Mor un jove en els bous al carrer del Pinós

La vaca va envestir el corredor i li va provocar una cornada profunda amb tres trajectòries a la cama esquerra
2 agost 2019 10:39h
Imatge d'arxiu d'un jove sent voltejat per una vaca. / EFE

VALÈNCIA. Un jove de 26 anys ha mort com a conseqüència de les ferides provocades per la cornada d'una vaca durant les festes de la localitat del Pinós (el Vinalopó Mitjà), han informat aquest divendres a EFE fonts de la Guàrdia Civil. El succés va ocórrer aquest dijous a la vesprada, al voltant de les 19.40 hores, en els festeigs de la solta de vaca de la localitat.

La primera vaca de la vesprada va envestir el corredor, veí del municipi de Petrer, a l'altura del bessó esquerre. Quan la vaca el va deixar, el jove, ajudat per altres persones, va eixir de la plaça en direcció a la infermeria amb "la cama esquerra completament ensangonada i mostrant defalliment progressiu", han explicat les mateixes fonts.

Tot seguit va ser assistit pel metge cirurgià de la plaça, qui, a la vista de la gravetat de la ferida –una cornada de 20 centímetres de profunditat amb tres recorreguts i amb afectació vascular–, va decidir el trasllat urgent a l'Hospital d'Elda. "Posteriorment s'ha tingut coneixement que ha mort com a conseqüència de les ferides patides", han assenyalat fonts de l'institut armat.

Amb motiu d'aquest incident, segons la Guàrdia Civil, l'Ajuntament es va reunir d'urgència i va decidir suspendre els actes prevists per a aquest divendres.

next