Moren set persones en un accident entre un ultralleuger i un helicòpter a Mallorca

El pilot d'un dels aparells, mort en el sinistre, era valencià
25 agost 2019 16:52h
L'accident ha ocorregut prop del municipi d'Inca. / EFE

VALÈNCIA. Set persones han mort, una d'elles és un menor d'edat, en un accident aeri entre un helicòpter i un ultralleuger ocorregut prop del municipi d'Inca, a Mallorca. El pilot de l'ultralleuger, mort al sinistre, és valencià, segons ha informat EFE. L'accident s'ha produït a les 13.35 hores. Tot i que el primer balança parlava de 5 morts, finalment n'han sigut 7.

Els dos aparells han quedat totalment calcinats i no hi ha cap supervivent. A l'helicòpter volaven 5 persones (3 adults i 2 menors), possiblement de nacionalitat alemanya. A l'avió ultralleuger dos adults de nacionalitat espanyola, el pilot era valencià.. "Seguim amb preocupació i commoció l'accident aeri que ha succeït a Inca. Els equips d'emergència treballen ara mateix al lloc del fets i la consellera Isabel Castro es desplaça cap allà. Els nostres pensaments estan amb les víctimes", ha piulat la presidenta de les Illes, Francina Armengol.

Segons ha relatat a EFE un amic del valencià mort en el sinistre, quan ha ocorregut l'accident, el pilot volava junt amb d'un amic i havien enlairat de l'aeròdrom de Binissalem, prop d'on ha ocorregut l'accident.

A més, ha assenyalat que l'esposa del mort li ha contat que ha presenciat l'ocorregut des del lloc on havien enlairat: "La seua dona ho ha vist des de l'aeròdrom de Binissalem; ha vist la fumera i m'ha dit que l'ha vist caure". 

Pel que sembla, l'accident ha ocorregut en el segon vol que realitzava aquest diumenge el pilot d'ultralleuger. El seu amic ha indicat que desconeix què ha pogut haver passat.

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.
next