El Museu de Prehistòria reobri la sala permanent 'Societats Prehistòriques' després de mesos de millora

L'entitat comença ara l'adequació de la part dedicada a les 'Societats caçadores-recol·lectores del Paleolític'
12 febrer 2019 18:30h
L'objectiu és adequar els espais a les noves tendències museogràfiques i a les necessitats d'accessibilitat. /DIVAL

VALÈNCIA. El Museu de Prehistòria de València, amb seu en el Centre Cultural La Beneficència, ha reobert aquest dimarts al públic la primera planta de la seua exposició permanent dedicada a les Societats prehistòriques. Durant els últims mesos, la sala s'ha sotmés a treballs de millora i adequació de l'espai, amb la qual cosa a partir d'ara ja es pot tornar a visitar, detalla la Diputació de València en un comunicat.

Arriba així el torn de la reforma de la part dedicada a les Societats caçadores-recol·lectores del Paleolític, amb l'objectiu d'adequar els espais del museu a les noves tendències museogràfiques i a les necessitats d'accessibilitat. 

Durant els treballs de reforma, els visitants del Museu de Prehistòria podran accedir a la sala de les Societats prehistòriques a través d'un nou accés, creat per a l'ocasió, als patis de la Beneficència. A més, es mantindrà la concertació de grups per a les visites guiades.

Paral·lelament, el Museu de Prehistòria ofereix una nova mostra amb els materials paleolítics més destacats que dona inici a les sales dedicades a les Societats neolítiques i a la de l'Edat dels metalls.

next