'Música en obert': concerts, projeccions i tallers gratuïts a la Ciutat de les Arts i les Ciències 

La programació del certamen inclou la Berklee Week i el gran concert de La Nit de Berklee
15 abril 2019 18:57h
La Nit de Berklee serà el 6 de juliol, a les 22 hores, al llac nord de l'Hemisfèric. / GENERALITAT 

VALÈNCIA. El programa d'activitats culturals 'Música en obert', que inclou concerts de lliure accés, projeccions, tallers i conferències, acostarà la música actual al públic general, establint sinergies entre la música, la ciència i la tecnologia per a crear una oferta de continguts única i diferenciada a nivell internacional.

La sisena edició del certamen, organitzat per la Ciutat de les Arts i les Ciències i el campus de Berklee College of Music a València, també inclourà la Berklee Week, del 2 al 7 de juliol, i el gran concert de La Nit de Berklee el 6 de juliol, ha explicat l'organització en un comunicat.

El pròxim 4 de maig, Berklee presentarà Musaico, un festival gratuït d'un dia per a tota la família amb música en directe dels alumnes del campus, food trucks i activitats per a grans i menuts, que es prolongarà des de les 11.00 fins a les 21.00 hores.

Així mateix, des de febrer, cada dissabte i diumenge a les 13.00 hores a l'Hemisfèric, els espectadors poden conéixer la projecció Berklee. Música en imatges composta per les millors obres i treballs audiovisuals realitzats cada any pels estudiants de Berklee dins del programa de composició de bandes sonores per a pel·lícules, televisió i videojocs.

D'altra banda, el 10 de maig comença el cicle d'actuacions musicals en directe 'Un llac de concerts', a les 20.00 hores al llac sud de la Ciutat de les Arts i les Ciències. Quasi tots els divendres de maig a octubre, estudiants i professors del campus de Berklee a València realitzaran concerts a l'aire lliure en els quals el públic general podrà gaudir de diferents estils de música actual: del jazz al rock and roll passant pel funk, la música llatina, el folk o músiques tradicionals de l'arc mediterrani.

A més, del 2 al 7 de juliol se celebrarà la Berklee Week, en la qual es mostraran els treballs que els estudiants del campus realitzen al llarg de l'any en els seus respectius programes de màster i que culmina amb el concert de fi de curs de l'escola.

El programa inclou Berklee on the Big Screen. A Première –2 i 4 de juliol–, la instal·lació Traces –del 5 al 7 de juliol– i La Nit de Berklee –6 de juliol, a les 22 hores–, un gran concert al llac nord de l'Hemisfèric d'accés gratuït en el qual els estudiants mostraran el seu talent i l'aprenentatge de tot un any.

next