Música, teatre i contacontes obrin les portes a la literatura pel Llibreries' Fest

El Gremi de Llibrers de València organitza per tercer any aquest festival d'activitats literàries amb motiu del Dia de les Llibreries
30 octubre 2019 13:06h
El Gremi de Llibrers de València, juntament amb la Fundació pel Llibre i la Lectura FULL, organitza per tercer any consecutiu la campanya Llibreries' Fest. / DLV

VALÈNCIA. Les llibreries valencianes es converteixen, del 4 al 12 de novembre, en espais que acullen concerts, contacontes, teatres i tallers creatius amb motiu del Dia de les Llibreries, que se celebra el pròxim 8 de novembre. El Gremi de Llibrers de València, juntament amb la Fundació pel Llibre i la Lectura FULL, organitza per tercer any consecutiu la campanya Llibreries' Fest, que pretén reivindicar el paper de les llibreries com a espais que generen comunitat i sinergies.

En la nova edició del festival s'han programat activitats gratuïtes per a tots els públics, des dels més menuts fins als més grans, oferint tot un ventall d'activitats que tenen la literatura com a fil conductor de tot un seguit de manifestacions culturals: teatre, gastronomia, música, contacontes i tallers de creació literària.

El Llibreries' Fest és una activitat que s'emmarca en el Pla Valencià de Foment del Llibre i la Lectura de la Generalitat Valenciana, que, enguany, comptarà amb la participació de l'Ajuntament de València.

"Durant uns dies les llibreries es converteixen en el cor del barri perquè reivindiquem la figura dels llibreters com a dinamitzadors culturals, molt més enllà de la venta de llibres", afirma Ramón Larraz, el president del Gremi de Llibrers. "El punt fort que tenim com a col·lectiu és justament aquest: fer barri, prescriure, fer activitats pels nostres veïns i veïnes, que estan profundament compromesos amb el nostre entorn. Un barri o un poble sense llibreria no es pot concebre", assegura. 

La campanya s'adheriex a les activitats programades per la Confederación Española de Gremios y Asociaciones de Libreros d’Espanya (Cegal) per a celebrar el Dia de les Llibreries. 

Les llibreries que participen són: Greyhskull Comics, La Rossa Llibres En Femení, La Moixeranga, Babel Castellón, Librería Primado, Somnis de Paper, Ambra Llibres, l'Eixam, El Cresol, Librería Gaia, El Puerto, Shalakabula, Trencadís, Detroit Llibres, Atenea i Tirant lo Blanch. 

AGERMANA'T

Necessitem la teua ajuda per a fer econòmicament viable Diari La Veu. Si vols continuar informant-te en valencià, agermana't ara!

next