Naiara Davó serà la nova síndica d'Unides Podem a les Corts

El Consell Ciutadà Valencià de la formació morada havia d'escollir en una votació telemàtica entre la regidora alcoiana o Pilar Lima
22 juny 2019 09:05h
Davó prometrà càrrec com a diputada de les Corts en el pròxim ple, després de la renúncia de Rubén Martínez Dalmau a la seua acta de diputat en assumir el seu càrrec com a conseller. / TWITTER PODEM

VALÈNCIA. L'alcoiana Naiara Davó ha sigut triada pel Consell Ciutadà Valencià de Podem com a nova síndica del grup parlamentari Unides Podem. La votació, telemàtica va durar des del dijous a les 20.30h fins al divendres a les 21.00h i el Consell Ciutadà –l'executiva del partit morat en l'àmbit valencià– havia d'escollir entre ella o Pilar Lima.

Davó prometrà càrrec com a diputada de les Corts en el pròxim ple, després de la renúncia de Rubén Martínez Dalmau a la seua acta de diputat en assumir el seu càrrec com a conseller. 

Davó, que assumirà les tasques de portaveu del grup parlamentari, ocupava el lloc número 4 en la llista per la circumscripció d'Alacant en les eleccions autonòmiques; a més, és regidora de Podem a l'Ajuntament d'Alcoi i va ser portaveu de l'Ajuntament per Guanyar Alcoi la passada legislatura.

La credencial de Davó va arribar aquest divendres a les Corts. Dimarts la recollirà en persona i farà els tràmits necessaris perquè la Mesa incloga en l'ordre del dia del ple del dia 26 de juny la seua promesa del càrrec.

next