'Naus espacials i altres objectes per identificar', el debut dels valencians de L'Últim Europeu  

'On serem' és un dels singles d'aquest primer disc
4 març 2019 11:30h

VALÈNCIA. L'Últim Europeu presenta el seu primer àlbum titulat Naus espacials i altres objectes per identificar, (Autoeditat, 2019). Es tracta del disc de debut de la banda valenciana gravat i produït per Eve Martínez, d'Epsilide Studios, i masteritzat per Víctor García, d'Ultramrinos Mastering. A més, han comptat amb la il·lustradora Palmera, qui s'ha fet càrrec de la portada del treball discogràfic.

L'Últim Europeu va ser gestat a ciutats màgiques de l'est europeu com són Varsòvia (Polònia) i České Budějovice (República Txecai va acabar la seua maduració a les ciutats de Barcelona i València. Així naix el nou projecte dels cosins Lacasa, que defineixen el seu estil com un "pop de manual, pop sorollós, pop melòdic i pop enganyós"

Immersos en la búsqueda de sons i melodies ocultes, van fer detonar les seues aventures musicals des d'un xicotet poble de la Ribera Alta del Xúquer. A més, la inspiració de la natura, el fet de viatjar, experimentar i viure, els ha fet veure's reflectits finalment en aquest ambiciós projecte.

Naus espacials i altres objectes per identificar és un projecte sonor que ofereix la possibilitat de transportar-se, a bord d'una nau espacial, cap a una galàxia de vivències i aventures narrades per aquests dos joves valencians mitjançant un combustible refinat per sons pop, expliquen en un comunicat.

El seu primer àlbum ve acompanyat pel videoclip del seu primer single, On serem, dirigit per Fernando Moreno de Salinas Agencia.

next