Nerea San Félix i Naseke recorren el País Valencià seguint les indicacions dels usuaris de les xarxes socials

Turisme Comunitat Valenciana llança una "aventura interactiva" per a promocionar el territori valencià per Internet 
6 juliol 2019 16:54h
Els protagonistes visitaran les trenta destinacions que trien els seguidors de 'Comunitat Valenciana'  en les xarxes. / Twitter Nerea San Félix

VALÈNCIA. Turisme Comunitat Valenciana ha estrenat 'La Volta a la Comunitat Valenciana en 80 dies', una aventura en temps real protagonitzada per la periodista valenciana Nerea San Félix i l'instagramer i realitzador Nacho Rodríguez (Naseke), que els portarà a recórrer 30 localitzacions clau de la geografia valenciana.

'La Volta a la Comunitat Valenciana en 80 dies' es tracta d'un joc interactiu, amb audiència en les xarxes socials, que determina el camí que la protagonista haurà de seguir en la seua ruta, explica turisme en un comunicat. Aquesta aventura es podrà seguir íntegrament en Instagram TV.

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha destacat que "aquest tipus d'accions ens permeten afermar la promoció de la nostra destinació en l'entorn digital", al mateix temps que ha remarcat que "s'està fent una forta aposta pel màrqueting en línia, sent conscients que els turistes són cada vegada més tecnològics i prenen decisions influenciats per les xarxes socials".

Per això, aquesta acció comptarà amb l'amplificació per part d'influencers i bloguers estatals i internacionals amb els quals s'estima un abast superior al milió d'usuaris. Entre ells figuren col·laboradors com Paco Nadal, Guías Viajar i A tomar por Mundo, perfils de gran prestigi, dos d'ells líders en el sector viatges. Els mercats en els quals s'amplificarà aquesta acció són Alemanya, el Regne Unit i França, segons ha explicat Turisme.

30 destinacions, 30 reptes

A través d'una innovadora narrativa en xarxes socials, seran els seguidors de les xarxes de 'Comunitat Valenciana' els qui decidisquen el curs de la història que viurà la protagonista. Així, ajudaran amb els seus comentaris i fins i tot decidiran a quins reptes haurà de sotmetre's en el desenvolupament d'aquest viatge de 80 dies, que mescla habilitat, enginy i aventura.

next